Connect with us

Actual

Ce infracțiuni la regimul rutier au fost constatate de polițiștii IPJ Constanța

Published

on

drogat la volan

Ieri, 21 martie, polițiștii din cadrul IPJ Constanța au constatat comiterea a trei infracțiuni la regimul rutier.  În toate cauzele s-a întocmit dosar de cercetare penală.

La data de 21 martie a.c., în jurul orei 16.45, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție Rurală Constanța au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism, pe șoseaua Constanței, din comuna Cumpăna, fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Tot ieri, în jurul orei 17.15, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Th. Burada, s-a produs un eveniment rutier (tamponare).

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, și un vehicul parcat.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 21 martie a.c., în jurul orei 22.45, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Primăverii, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la canabis.

Acesta a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!