Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Ce spun reprezentanții Serviciului de Ambulanță despre bărbatul incendiat în Cimitirul Central

Published

on

cimitir central

Update: Potrivit Crinei Kibedi, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgență Constanța, bărbatul a fost internat în spital și este în stare gravă. El a fost intubat în secția ATI și i s-a efectuat toaletarea plăgilor.

Știre inițială: Un bărbat de 67 de ani a ajuns azi în stare gravă la spitalul județean Constanța după ce a fost incendiat în cimitirul central.

Iată ce spun despre acest caz reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Constanța:

”În cursul dimineții am fost solicitați în Cimitirul Central din Constanța pentru un pacient cu arsuri. La locul solicitării s-a deplasat un echipaj Saj C2, care a găsit un pacient cu arsuri de gradul 3, pe 80% din suprafața corpului.

I s-a acordat primul ajutor pacientului și a fost transportat la spitalul județean.”, a precizat dr. Claudia Tatarici, medic în cadrul SAJ.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Bărbat incendiat în Cimitirul Central din Constanța. Are arsuri pe 80% din suprafața corpului

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions