Conecteaza-te cu noi

Societate

Ce spune Arhiepiscopia Tomisului despre bărbatul care l-a somat pe Teodosie să îi restituie niște bani

Published

on

Reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului spun că ÎPS Teodosie nu are nici o datorie față de bărbatul care a întrerupt slujba de sâmbătă seara și precizează că, cel mai probabil, cel care s-a prezentat drept nepotul părintelui Dumitru Stănei are ”probleme de altă natură”.

O persoană a tulburat slujba la Catedrala arhiepiscopală, precizează Biroul de presă al Arhiepiscopiei Tomisului.

”Referitor la incidentul petrecut în seara zilei de sâmbătă, 24 iunie 2023, la Catedrala arhiepiscopală din Constanța, în care o persoană care s-a prezentat drept „nepotul părintelui Dumitru Stănei” a tulburat slujba Acatistului, oficiată de către IPS Teodosie, Arhiepiscopia Tomisului precizează următoarele:

  • serviciul de Contabilitate nu cunoaște cine este persoana în cauză și nici nu există vreo datorie în acest sens;
  • nici IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, nu cunoaște persoana respectivă și nici că ar avea vreo datorie financiară față de aceasta;
  • faptul că bărbatul a ales să se comporte în acest fel ne face să ne întrebăm dacă nu cumva la mijloc e vorba de probleme de altă natură.”, au precizat reprezentanții Biroului de Comunicare.

Precizăm că un bărbat a întrerupt slujba de sâmbătă seara, care era transmisă pe o pagină de socializare. Toți cei care urmăreau slujba l-au auzit pe bărbat cum țipa nervos:   ”De ce nu mi-ai dat banii mei? Sunt nepotul părintelui Stănei Dumitru. Să nu puneți mâna pe mine! Să-mi dai banii înapoi, nesimțitule, diavole ce ești!”

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions