Conecteaza-te cu noi

Politica

Ce spune Marcel Ciolacu despre candidatul PSD la alegerile prezidențiale din 2024

Published

on

PSD pregătește o mare surpriză pentru alegerile prezidențiale din 2024. Anunțul a fost făcut de liderul formațiunii politice, marți seară. La competiția internă pentru desemnarea candidatului pentru funcția supremă în România va participa și o personalitate care nu are carnet de membru de partid. Acesta a fost anunțul făcut de Marcel Ciolacu, cel care a precizat că, momentan, nu are de gând să candideze pentru postul de la Palatul Cotroceni, care se vacantează la finele lui 2024.

”Vom introduce și o personalitate din afara partidului pentru a participa la cursa internă pentru desemnarea candidatului PSD la prezidențiale. De 20 de ani PSD nu a câștigat această funcție, înseamnă că ceva nu a funcționat. Unul dintre lucruri a fost că președintele partidului a fost, automat, și candidatul la prezidențiale. Eu nu am aceste gânduri, în momentul de față. Acum există decizia ca eu să fiu premierul la rotativă”, a declarat, miercuri seară, Marcel Ciolacu la România TV.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions