Connect with us

Societate

Ce spune ministrul Tineretului și Sportului despre starea bazelor sportive și de agrement din Constanța

Published

on

Ioana Bran, ministrul Tineretului și Sportului, s-a aflat luni și marți la Constanța. Pe pagina de internet a ministerului – oficialii de la Tineret și Sport, dar și cei de la partid (PSD, desigur – formațiune din care Ioana Bran a ajuns ministru) au ținut vizita departe de ochii presei – au fost publicate sub forma unui comunicat de presă informații referitoare la activitatea ministrului de la Constanța. Doar președintele TSD Constanța, Nicușor Roșu, s-a mândrit că a luat la pas bazele sportive și taberele de agrement din județul Constanța, aflate în proprietatea MTS, la brațul ministrului.

Revenind la documentul existent pe www.mts.ro, au fost vizitate stadionul Farul Constanța, Sala Sporturilor, baza Triumf, hotelul Sport, sediul DJTS și taberele de tineret de la 2 Mai și Eforie Sud (Luminita și New Paradise), unde Ioana Bran s-a întâlnit cu administratorii, cu angajatii și a făcut turul locațiilor.

“Majoritatea bazelor vizitate se afla în zone foarte bune ca amplasare, însă, din păcate, timpul și-a lăsat amprenta asupra lor. Chiar dacă ele sunt funcționale și folosite în prezent, aceste baze nu se ridică totuși la nivelul de condiții care ar fi normale în ziua de astăzi pentru sportivi sau tineri. La multe dintre ele s-au făcut an de an reparații și refaceri însă acestea evident că nu sunt suficiente, iar starea lor de degradare necesită intervenții capitale și investiții pe măsură. Vizitele de astăzi mi-au întărit și mai mult convingerea că procesul de descentralizare este foarte necesar și reprezintă varianta cea mai bună pentru ca aceste baze să treacă în administrarea instituțiilor locale care au capacitatea și resursele de a le readuce la un nivel modern. Voi continua în această perioadă să mă deplasez prin teritoriu pentru a putea vedea de la fața locului starea acestora și a avea o imagine clară și reală a patrimoniului MTS”, a spus ministrul Ioana Bran.

Concluziile acțiunii ministrului vă aparțin, noi vă punem la dispoziție fotografii care au, desigur, aceeași sursă.

Citiți și cine este Ioana Bran și cu ce s-a ocupat inainte ca liderii Partidului Social Democrat s-o propună pentru șefia Ministerului Tineretului și Sportului.

Ea este noul ministru al Tineretului și Sportului. Ioana Bran este fiica unui milionar din Satu Mare

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!