Actual

Ceaţa densă a închis toate porturile! Este cod galben în mai multe localităţi ale judeţului

apr. 11, 2018 Maria Ionescu

În ultimele zile, dimineaţa avem parte de ceaţă densă care perturbă atât traficul rutier, cât şi cel maritim. Potrivit Poliţiei Române, la această oră sunt închise toate porturile, respectiv Constanţa Nord, Constanţa Sud, Midia şi Mangalia, din cauza ceţii dense. Probabil în jurul orei 11.00, când ceaţa se va risipi, să fie redeschise.

Potrivit site-ului Administraţiei Naţionale de Meteorologie, care a emis cod galben de ceaţă, sunt vizate mai multe localităţi din judeţele  Constanța, respectiv Constanţa, Năvodari, Ovidiu, Eforie, Techirghiol, Tuzla, Lumina, 23 August, Agigea, Corbu, Limanu, Costinești, Mangalia şi judeţul Tulcea, unde sunt vizate localităţile Sulina, Crișan, C.A. Rosetti, Sfântu Gheorghe. Se vor semnala : – ceaţă care determină vizibilitate scăzută, local sub 200 m şi izolat sub 50 m.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!