Actual

Urmările scandalului din Medeea! Un tânăr a fost reţinut iar alţi doi vor primi mandate de aducere

apr. 11, 2018 Maria Ionescu

Aşa cum ştiţi déjà, în urmă cu două zile a avut loc un scandal foarte mare în cartierul constănţean Medeea, în urma căruia geamurile unei case au fost distruse, la fel ca şi un autoturism.  Poliţiştii au fost solicitaţi la faţa locului şi au declanşat o anchetă pentru a stabili concret cum anume s-au desfăşurat lucrurile.

Potrivit IPJ Constanţa, la data de 09 aprilie a.c., în jurul orei 17.00 a avut loc un conflict, în cartierul Medeea, în care au fost implicate mai multe persoane. 9 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei pentru audieri, iar cercetarea lor a durat ore în şir.

În această dimineaţă am aflat că infracţiunile pentru care au fost duşi cei 9 bărbaţi la audieri sunt violare de domiciliu, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Un tânăr de 18 ani a fost reţinut, iar în cursul zilei de azi va fi prezentat unităţii de parchet competente cu propunerea de arestare preventzivă.  Totodată pe numele altor doi barbați, cu vârste de 26 și 29 de ani, urmează a fi emise mandate de aducere.

(Video)În cartierul Medeea din Constanţa, scandal cu geamuri sparte şi maşină distrusă

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!