Actual

(Video)În cartierul Medeea din Constanţa, scandal cu geamuri sparte şi maşină distrusă

apr. 10, 2018 Maria Ionescu

În cursul zilei de ieri, în cartierul Medeea din Constanţa a avut loc un scandal în care au fost implicate mai multe persoane. Acesta s-a lăsat cu geamuri sparte şi cu o maşină distrusă. Poliţiştii au fost solicitaţi la faţa locului şi au declanşat o anchetă pentru a stabili concret cum anume s-au desfăşurat lucrurile.

Potrivit IPJ Constanţa, la data de 09 aprilie a.c., în jurul orei 17.00 a avut loc un conflict, în cartierul Medeea, în care au fost implicate mai multe persoane. 9 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei pentru audieri. În cauză continuă cercetările. (Foto: Arhivă)

 

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!