Connect with us

Actual

Ceață densă pe mai multe artere importante! Se circulă dificil și între Lehliu și Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier pe mai multe drumuri importante se desfăşoară la această oră îngreunat, în condiţii de ceaţă densă. Vizibilitatea este redusă, pe alocuri, sub 50 de metri, pe segmentul Movila Vulpii – Băneşti al DN1 Ploieşti – Braşov şi pe tronsonul Lehliu Gară – Constanţa al Autostrăzii Soarelui. De asemenea, în condiţii asemănătoare se circulă pe multe artere rutiere din judeţele Moldovei.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere, le recomandăm conducătorilor auto să circule cu prudenţă sporită, reducând viteza de rulare, să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic şi să mărească distanţa de siguranţă între vehicule.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Un nou cutremur în România. Vezi ce intensitate a avut.

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți, la ora 6.08, în județul Vrancea a avut loc un nou cutremur. Acesta s-a produs la adâncimea de 131 km și a avut intensitatea de 3 grade pe scara Richter.

Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Odobești (40km), Panciu (46km), Râmnicu Sărat (51km), Onești (52km), Focșani (53km).

 

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

A fost ridicată restricția de circulație pe Autostrada A2, între București și Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A2 a fost ridicată restricţia de pe tronsonul kilometric 74 – 84 (Dor Mărunt – Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi) , fiind reluată circulaţia atât pe sensul către Bucureşti, cât şi pe cel către litoral, pe câte două benzi.

Reamintim că, din cauza lucărilor la sistemul rutier, traficul a fost deviat, începând cu luna aprilie, de pe calea 1 pe calea 2 (sensul către Capitală) şi s-a desfăşurat pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

(Foto) Accident rutier în Constanța. O persoană a fost rănită.

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În urmă cu puțină vreme, în Constanța a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme. Impactul s-a produs la intersecția străzilor Baba Novac și Aurel Vlaicu.

Potrivit primelor informații, o persoană a fost rănită ușor.

Știre în curs de actualizare.

 

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: