Conecteaza-te cu noi

Actual

(Foto): Bărbatul căzut inconștient în macaraua din portul Constanța a decedat

Published

on

În urmă cu aproximativ o oră, echipajele de pompieri, ambulanța și poliția au fost solicitați în portul Constanța Sud Agigea, la poarta 10, unde un bărbat aflat în cabina unei macarale, la înălțimea de aproximativ 30 de m rămăsese inconștient.

La fața locului, s-au deplasat pentru a interveni 8 pompieri cu autoscara mecanică și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare plus o ambulanță saj tip c.

Efortul pompierilor a fost foarte mare însă după ce au reușit să fixeze autoscara au început să urce. În scurt timp, au reușit să îl coboarte pe bărbatul inconștient. Acesta, care avea în jur de 55 de ani, a fost predat cadrelor medicale însă acestea au confirmat faptul că este decedat.

Trupul neînsuflețit va fi depus la morga cimitirului central în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions