Conecteaza-te cu noi

Actual

Un bărbat este inconștient în cabina unei macarale în portul Constanța! Se află la 30 m înălțime

Published

on

În urmă cu puțină vreme, echipajele de intervenție de la pompieri au fost solicitate să intervină în port, la poarta 10 unde unui macaragiu i s-a făcut rău.

Potrivit primelor informații, bărbatul se află în cabina macaralei, la înălțimea de aproximativ 30 de metri și pare a fi inconștient.

La fața locului, la Agigea intervin 8 pompieri cu autoscara mecanică și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare plus o ambulanță saj tip c. După ce va fi coborât, bărbatul va fi predat cadrelor medicale pentru a-i fi acordat primul ajutor.  În aceste momente, pompierii au calat autoscara și încep să urce.

Știre în curs de actualizare.

Advertisement

Update: Bărbatul căruia i s-a făcut rău în cabina macaralei a fost coborât de către pompoieri de la înălțime. El a fost, din păcate, declarat decedat. Avea în jur de 55 de ani.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions