Conecteaza-te cu noi

Societate

Centrul pentru Tineret “Ion Creangă” din Tuzla organizează cursuri de canto, cor chitară

Published

on

Conducerea Centrului pentru Tineret “Ion Creangă” din comuna Tuzla organizează cursuri de canto, cor și chitară. Cel care le va îndruma pașii celor interesată să participe la activităție recreative este profesorul Vivi Petcu.

Cursurile încep, potrivit organizatorilor, de luni, 24 noiembrie a.c., după următorul program:

În fiecare zi de luni, pe două grupe: ora 10.00 – 12.00: chitară si canto și de la ora 12.30 la 14.00 canto și cor.

“Pentru înscrieri și alte detalii vă așteptăm să veniți personal începând de luni la Centru Pentru Tineret”, transmite conducerea Centrului pentru Tineret “Ion Creangă” din comuna Tuzla.  

Precizăm faptul că administrația locală a cărei activitate este coordonată de primarul Reșit Taner sprijină activitățile desfășurate în cadrul Centrului pentru Tineret din localitate.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions