Politica Slide

Cernavodă. Câți bani promite primarul Negoiță să investească în Spitalul Orășenesc

mart. 06, 2018 Mihaela Tîrpan

Liviu Negoiță, primarul orașului Cernavodă, a convocat mâine, 7 martie a.c., de la ora 16.00, în ședință extraordinară de Consiliu Local pentru a dezbate și supune spre aprobare trei proiecte de hotărâre, toate inițiate de către primar.

Primul punct pe ordinea de zi se referă la aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli și a listei de investiții pe anul 2018 pentru Spitalul Orășenesc Cernavodă. Studiați documentul semnat de primar în copie pentru celelalte două proiecte.

În expunerea de motive, la proiectul de buget aferent spitalului orășenesc Cernavodă, aleșii locali vor aproba și lista investițiilor pe care autoritatea locală intenționează să le facă în cadrul unității medicale, în acest an.

În documentul atașat vedeți investițiile pe care autoritatea locală intenționează să le facă la Spital, printre acestea achiziționarea unui Computer Tomograf, un Ecograf General, se dorește extinderea stației de exigen pentru Secția de Cardiologie. În total, 793.000 de lei promite Negoiță să investească în Spitalul Cernavodă!

 

Considerați că aceste investiții vor fi realizate până la finalul acestui an, așa cum anunță primarul Liviu Negoiță?

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!