Connect with us

Administratie

Chelaru, despre problema Promenadei din Năvodari: „S-au făcut racordări ilegale la sistemul public de colectare a apelor pluviale“

Published

on

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, spune că se caută soluții pentru a rezolva problema deversărilor de ape menajare pe Promenadă. Edilul afirmă într-o postare pe Facebook că problema deversărilor de ape menajare în zona de Promenadă este cauzată de faptul că anumiți agenți economici și-au racordat ilegal imobilele în sistemul public de colectare a apelor pluviale. Practic, au transformat canalizarea de ape pluviale în canalizarea lor menajară, lucru total ILEGAL, afirmă edilul.

„Pentru a-i depista pe cei care au procedat în acest mod, astăzi am golit întreaga rețea de ape pluviale și am montat baloane obturatoare. Astfel, vom constata unde s-au produs branșările ilegale și vom putea, împreună cu autoritățile de Mediu, să dispunem măsurile necesare. Știu că neplăcerile aduse turiștilor și locatarilor sunt mari, că în loc să dezvoltăm stațiunea trebuie să facem pe polițiștii și să păzim canalizările, iar de aceea măsurile care vor fi luate împotriva celor care se fac vinovați vor fi cele mai severe.“, a spus primarul din Năvodari.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement