Conecteaza-te cu noi

Actual

Cherestea și lemne de foc, confiscate de polițiștii constănțeni

Published

on

Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au desfășurat acțiuni, în cursul zilei de ieri, împreună cu reprezentanți ai Direcției Silvice Constanța, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din domeniul forestier.

În urma activităților, polițiști din cadrul Biroului de Investigare a Fraudelor al Secției Regionale de Poliție Transporturi au verificat 3 operatori economici, fiind constatate și aplicate 2 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 15.000 de lei, la Legea 171/2010, dintre care una pentru deținerea de materiale lemnoase fără documente legale de proveniență și una pentru nedeținerea materialelor lemnoase determinate ca diferența între stocul scriptic și stocul faptic.

Totodată, a fost ridicată, în vederea indisponibilizării, o cantitate de 21,87 metri cubi de lemn de foc din specia fag și 38,28 metri cubi de cherestea.

Valoarea totală a mărfurilor confiscate este de peste 28.500 de lei.

Advertisement

Precizăm faptul că astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions