Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Chițac a anunțat cu surle și trâmbițe că vrea parcare gratuită pe timpul nopții, dar nu se grăbește să convoace o ședință a Consiliului Local

Published

on

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a anunțat cu surle și trâmbițe că vrea ca parcarea între orele 22.00 și 08.00 să fie gratuită în stațiunea Mamaia și în Constanța. Chițac a spus că propunerea sa urmează a fi supusă aprobării Consiliului Local. Cu toate acestea, edilul Constanței nu se grăbește să convoace o ședință extraordinară a Consiliului Local, pentru a amenda regulamentul de parcare. Probabil că măsura propusă de Chițac va fi supusă aprobării abia la finele acestei luni, pentru ca ea să intre în vigoare abia din luna august, când intrăm în ultima parte a sezonului estival.

Amintim că, Ordinea.ro nota zilele trecute, faptul că decizia primarului Chițac de a aduce modificări la regulamentul parcărilor vine extrem de târziu și este luată după ce în mediul online au fost publicate o serie de poze din Mamaia, care arată o stațiune goală. Mulți au spus că o parte de vină pentru această situație o are și primarul Chițac care a impus tarife mari la parcare. Practic, un turist care vrea să parcheze 24 de ore în Mamaia trebuie să plătească 96 de lei. Chiar și cu reducerea pe timp de noapte pe care vrea să o ofere primarul, parcare în Mamaia va costa aproximativ 50 de lei.

Pe de altă parte, edilul Constanței are și o problemă de moralitate, în condițiile în care, până în prezent, s-a opus cu vehemență la proiectul inițiat de consilierii locali ai USR și PNL privind amendarea regulamentului parcărilor. Proiectul se află „în analiză“ de câteva săptămâni.

În urmă cu numai câteva săptămâni, Chițac a declarat pentru Ziua de Constanța că nu este de acord cu micșorarea tarifelor de parcare, inclusiv din stațiunea Mamaia. El a spus că nu se poate ca un oraș precum Constanța să aibă prețuri așa mici la parcare.

Întrebat de moderatoare dacă nu i se pare prea mare prețul de 96 de lei pentru parcarea timp de 24 de ore în Mamaia, Chițac a spus că nu crede că este așa mult!?! La insistențele moderatoarei, Chițac a spus că turiștii trebuie să ceară locuri de parcare la hotel.

„Ce, eu sunt primarul turiștilor sau al constănțenilor?“, a spus Chițac.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions