Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Chițac a descoperit de ce se circulă prost pe bulevardele orașului

Published

on

Vergil Chițac, primarul Constanței, continuă să administreze orașul…de pe Facebook. În ultima sa postare, edilul a transmis constănțenilor descoperirile sale recente despre cauzele traficului de coșmar din oraș.

„Vreți să știți de ce se circulă pe bulevardele orașului ca pe câmp? Priviți imaginea. O pojghiță de asfalt deasupra unui strat subțire de piatră calcaroasă, care s-a măcinat si s-a facut praf. Asta a fost asfaltarea din Constanța făcută de cei care acum au devenit foarte vocali și care nici usturoi nu au mâncat, nici gura nu le miroase. Iertați-mă, dar eu la așa ceva nu pot să contribui. Pe Lăpușneanu facem un sistem rutier nou, pentru că nu avem altă cale. Uitați unde am ajuns cu treaba de mântuială făcută de 20 de ani.“, a declarat primarul Chițac.

Susținerile primarului sunt susținute de o fotografie de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu în care se observă o pojghiță de asfalt deasupra unui strat subțire de piatră calcaroasă.

Reabilitarea bulevardului Lăpușneanu se face după un proiect inițiat de administrația Făgădău și presupune modernizarea totală, dar și desființarea unui număr de 3.000 de locuri de parcare. Contractul de execuție a fost semnat de administrația Chițac la începutul anului trecut. Lucrările se desfășoară cu încetinire, afectând traficul rutier, spre nemulțumirea șoferilor.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions