Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Administratie

Chițac anunță amenajarea a 100 de locuri de parcare în cartierul Inel II, pe terenuri neîngrijite de 30 de ani

Published

on

parcare inel ii

Primarul Constanței, Vergil Chițac, se mândrește pe Facebook că a realizat peste 100 de locuri de parcare în cartierul Inel II, pe terenuri neîngrijite de 30 de ani.

„Locuitorii blocurilor C2, F7, H6, H7 și H9 de pe strada Topolog din cartierul Inel II beneficiază de cinci parcări recent amenajate pe terenuri asupra cărora nu s-a intervenit deloc în ultimii 30 de ani. Parcările dispun de un total de 102 locuri, dintre care 3 sunt rezervate persoanelor cu dizabilități și 2 pentru motociclete. Acesta este tipul de lucrări pe care urmărim să le extindem în tot orașul, prin reconversia terenurilor părăsite și redarea lor comunității. La nivelul infrastructurii pietonale, echipele de muncitori au montat borduri noi și au stabilizat terenul prin așternerea unui strat de piatră peste care au turnat asfalt destinat traficului pietonal. Totodată, au construit casete pentru spații verzi unde vor fi plantați copaci și au amenajat un spațiu verde, delimitat cu borduri. În același timp, aleile de acces către scările de bloc și trotuarele au fost recondiționate cu asfalt și au fost înlocuite bordurile, iar, în scurt timp, suprafețele carosabile aflate pe terenurile dintre blocuri vor fi reamenajate și reasfaltate. Astfel de lucrări executăm în toate cartierele din oraș, dat fiind că sunt multe zone în care nu s-a mai intervenit de zeci de ani.“, a scris Chițac.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions