Connect with us

Administratie

Chițac, arogant cu aleșii locali: „Domnu’ Caragheorghe, nu cred că trebuie să vă dau explicații dumneavoastră”

Published

on

Primarul Constanței, Vergil Chițac, continuă să convoace ședințele de Consiliu Local în format online, evitând întâlnirile față în față cu aleșii locali care i-ar putea întrebări incomode. Pe lângă faptul că fuge cu lașitate de întâlnirile atât cu aleșii locali, cât și cu presa, Chițac dă dovadă și de foarte multă aroganță atuci când este luat la întrebări. S-a întâmplat în ședința de ieri a Consiliului Local Constanța, în care primarul Chițac i-a răspuns liderului consilierilor USR, Dumitru Caragheorghe, care nu îi face cinste funcției pe care ocupă.

„Intervenția primarului din ultima ședință extraordinară a Consiliului Local, convocată online, nu poate fi auzită integral, fapt pentru care i-am solicitat primarului Vergil Chiţac să fie oferite lămuriri publicului privind retragerea a trei proiecte de pe ordinea de zi (aproape jumătate din cele anunțate). Răspunsul pe care l-am primit din partea primarului Chiţac este halucinant: „Domnu’ Caragheorghe, nu cred că trebuie să vă dau explicații dumneavoastră”.

În primul rând, domnul Chițac nu a înțeles că nu mie trebuie să-mi dea explicații, ci constănțenilor, inclusiv celor care l-au votat! Cu un singur răspuns, domnul primar a rezumat atitudinea zeflemistă pe care a avut-o încă de la începutul mandatului, atât față de cetățeni, cât şi de consilierii locali.

Aroganța și orgoliul amiralicesc nu fac bine în administrația publică. Și nici insistența de a convoca ședințele în mediu online! Suntem în Consiliul Local să reprezentăm cetățenii, dar domnul primar are alte priorități şi, iată, el nu dă explicații.“, a declarat Dumitru Caragheorghe.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement