Connect with us

Administratie

Lumina. Programul de lucru cu publicul al Primăriei, SUSPENDAT de Rusalii

Published

on

Primăria comunei Lumina informează populația că, în contextul sărbătorilor libere legale, luni, 13 iunie, programul de lucru al instituției va fi suspendat. Totodată, și activitatea lucrătorilor Serviciului de Salubrizare Lumina va fi suspendat, notează sursa citată. Astfel, mâine NU se vor colecta deșeurile menajere de la populație.

„Sărbătorile legale în România sunt zilele declarate prin lege ca fiind nelucrătoare, altele decât zilele de week-end. În zilele de sărbătoare legală nu se lucrează, cu excepția unităților sanitare și a celor de alimentație publică, precum și a unităților în care activitatea nu poate fi întreruptă datorită procesului de producție sau specificului activității.

Conform legii, zilele de 12 iunie (duminică) – Rusalii, 13 iunie (luni) – a doua zi de Rusalii, sunt declarate zile libere legale.

În situația în care doriți să ne comunicați documente sau alte reclamații/sesizări, puteți folosi secțiunea Registratura de pe site, acestea urmând să fie preluate din cursul zilei de marți. Va reamintim că puteți efectua plăți de taxe si impozite sau amenzi in sistem online prin intermediul platformei ghiseul.ro.“, mai informează Primăria Lumina.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement