Conecteaza-te cu noi

Administratie

Chițac, către consilierii locali: „România trăiește cea mai fastă perioadă!“ Dar Constanța?

Published

on

Primarul Constanței, Vergil Chițac, la finalul ședinței Consiliului Local Municipal de azi, le-a urat un La mulți ani tuturor celor care poartă numele de Andrei sau Andreea, dar și celor se pregătesc să sărbătorească Ziua Națională a României în 1 Decembrie.

„Poimâine sărbătorim Ziua Națională a României. Nu e în intenția mea și nici nu am timpul necesar să fac o incursiune în istoria celor 104 ani de la Marea Unire. Cu toate suișurile și coborâșurile ei, cred că România trăiește în momentul de față cea mai fastă perioadă a celor 104 ani. România nu a fost niciodată mai sigură, mai prosperă și mai sănătoasă decât este acum și asta este un motiv de mândrie pentru toți. La mulți ani anticipat de Ziua Națională“, le-a spus Chițac consilierilor locali.

Nu a precizat, însă, primarul și cum este Constanța în momentul de față. Putem fi mândri că locuim într-un astfel de oraș?!

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions