Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primăria Constanța: „În perioada sărbătorilor de iarnă, orașul nostru va fi plin de lumină și culoare“

Published

on

avarie tomis iii

În timp ce Constanța este un șantier, cu străzi sparte și lucrări neterminate, cu țevi care se sparg precum floricelele, Primăria Constanța se laudă într-un comunicat de presă îmbracă straie de sărbătoare.

„În perioada sărbătorilor de iarnă, orașul nostru va fi plin de lumină și culoare. Echipele au montat mii de corpuri de iluminat pe mai multe artere din oraș: Șoseaua Mangaliei, bulevardele 1 Mai, 1 Decembrie, Alexandru Lăpușneanu, I.C. Brătianu, Tomis, Ferdinand, Mamaia, Aurel Vlaicu, străzile Dezrobirii, Soveja, Termele Romane, Brizei, Dumbrăveni. De asemenea, parcurile Tăbăcărie și Arheologic, precum și toate intrările în orașul nostru au fost împodobite cu lumini de Crăciun. Mii de beculețe, ghirlande și perdele luminoase vor fi montate și în Piața Ovidiu, acolo unde va avea loc marea petrecere de Revelion. Toate produsele luminoase utilizate în iluminatul festiv sunt instalații de exterior echipate cu sursă de lumină de tip led, astfel încât să asigure un consum mic de energie electrică.“, spune Primăria.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions