Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Administratie

Chițac cere votul consilierilor locali pentru un plan care prevede construirea unui bloc cu 15 etaje în Mamaia

Published

on

Consiliul local Constanta

Primarul Constanței, Vergil Chițac, propune în ședința de azi a Consiliului Local un proiect de hotărâre, nr. 362/2023, privind aprobarea Planului urbanistic de detaliu – construire ansamblu turistic P+5-8E/P+12-15E, Staţiunea Mamaia, zona Mamaia Nord, bd. Mamaia nr. 564, investitor Gamaro Black Sea SRL. Terenul pentru care s-a inițiat Planul Urbanistic de Detaliu 7.986 de metri pătrați și este proprietatea Gamaro Black Sea SRL.

Proiectul este criticat de consilierii locali ai USR, care spun că stațiunea Mamaia nu scapă de blestemul betoanelor.

„Stațiunea Mamaia nu scapă de blestemul betoanelor. Ultimul proiect de pe masa comisiei de urbanism a fost un plan urbanistic de detaliu din Mamaia Nord care prevedea o construcție de 250 de apartamente și garsoniere fix în buza plajei. Nici vorba de o promenadă sau vreo zonă în care turiștii se pot plimba și admira marea. Acest proiect a luat aviz negativ în comisie, dar acesta este unul consultativ. În ultimii ani să privești marea a devenit un moft și asta din cauza unor politicieni de două parale care au permis să se construiască la limita plajei sau chiar pe ea.“, spune consilierul local al USR Cătălin Iacob, membru în Comisia de Urbanism.

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions