Connect with us

Administratie

Chițac, întrebat de senatorul Negoi de ce nu organizează ședințele de Consiliu Local în format fizic. Vezi răspunsul primarului

Published

on

Senatorul de Constanța al USR, Remus Negoi, a intervenit, astăzi, în ședința Consiliului Local pentru a-l întreba pe primarul Chițac de ce nu convoacă ședințele în format fizic, așa cum o cere regulamentul de funcționare al forului legislativ al orașului. În replică, primarul a declarat că preferă ședințele în format online pentru că vrea să pună accent pe digitalizare.

„Nu cred că afectează calitatea ședințelor de Consiliu desfășurarea acestora în format online. Cetățenii pot vedea ce se discută pe internet.“, a spus Chițac.

O altă motivare a primarului pentru desfășurarea ședințelor în format online a fost că aleșii sunt la muncă și nu trebuie să mai vină până la Primărie.

„Este mult mai ușor să se conecteze la calculator decât să își piardă timp și să vină la Primărie.“, a afirmat edilul.

Advertisement

Apoi, primarul a mai spus că a crescut și numărul de cazuri de covid și de aceea este necesar ca ședințele să se desfășoare în format online.

Senatorul Remus Negoi a declarat pentru Ordinea.ro că nu este mulțumit de răspunsul primarului.

„Nicidecum, dar el nu a dat un răspuns, ci s-a eschivat. Răspunsul primarului trebuie să fie sub forma revenirii în legalitate – organizând ședințele fizic, conform legii. Dacă o autoritate publică precum primăria Constanța nu respectă ad-litteram legea, ce ar mai fi de spus?“, a declarat Negoi.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement