Conecteaza-te cu noi

Administratie

Chițac le-a pus gând rău pescarilor de la intrarea în Mamaia. Trebuie să elibereze zona până la 31 martie

Published

on

pescari mamaia

Administrația Chițac le-a pus gând rău pescarilor de la intrarea în stațiunea Mamaia. O echipă a Poliției Locale și-a făcut prezența ieri dimineață în zona Pescărie, unde peste 30 de cabane un ultim avertisment din partea Primăriei care a dispus demolarea construcțiilor. Concret, pescarii au fost notificați să elibereze zona până la 31 martie, în caz contrar va veni autoritatea locală și va demola barăcile. Pescarii sunt disperați și spun că nu au unde să se ducă, mai ales că ei activează de peste 50 de ani în zonă. Primăria susține că activitățile nu sunt însă autorizate. Unul dintre pescari a povestit că în campania electorală, Vergil Chițac a fost în zonă și le-a promis pescarilor amenajarea unui mic port pescăresc. Mai mult, promisiuni au venit și din partea Asociației de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța, care a promis amenajarea mai multor centre pescărești, în valoare de peste 30 de milioane de euro. Vorbim despre trei porturi pescărești la Marea Neagră (în Constanța, Costinești și Năvodari) și patru porturi pescărești la Dunăre (în localitățile Hârșova, Cernavodă, Oltina și Ghindărești).

Laurențiu Mirea, președintele Federației Organizațiilor de Pescari de la Marea Neagra, a declarat pentru Ordinea.ro că pescarii de la intrare în Mamaia sunt autorizați de Agenția Națională de Pescuit. El a adăugat că, din păcate, se promite prea mult, dar se face prea puțin pentru pescarii din județul Constanța.

Sursa foto: stirileprotv.ro

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions