Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Primarul Constanței vrea să împrumute din nou cu bani societatea de termoficare a orașului

Published

on

termoficare constanta

Primarul Constanței a convocat Consiliul Local al municipiului Constanţa în şedinţă extraordinară cu convocare de îndată, marţi, 14.02.2023, ora 13.00. Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință.

  1. Proiect de hotărâre nr. 42/2023 privind acordarea unui împrumut temporar din bugetul local al municipiului Constanţa către societatea Termoficare Constanţa S.R.L.;

iniţiator: primar Vergil Chiţac

–         aviz Comisia de specialitate nr. 1

  1. Proiect de hotărâre nr. 43/2023 privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a principalilor indicatori tehnico – economici pentru obiectivul de investiţii «Creşterea eficienţei energetice a imobilului Colegiul Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu”, Constanţa».

iniţiator: primar Vergil Chiţac

–         avize Comisiile de specialitate nr. 1 şi nr. 4

Amintim că, aleșii locali din Constanța au aprobat, în luna noiembrie a anului trecut, proiectul privind acordarea unui împrumut temporar din bugetul local al municipiului Constanța către societatea Termoficare Constanța SRL. Este vorba de acordarea unui împrumut în valoare de 42 de milioane de lei. Din acești bani, 12,5 milioane de lei vor fi utilizați pentru stingerea unui credit făcut de Termoficare Constanța la înființarea societății, iar restul banilor vor fi direcționați către CET, care va plăti la rândul său furnizorii de utilități.

De această dată, în ședința de mâine, Chițac propune acordarea unui împrumut în valoare de 43.000.000 de lei. Deci, în total, SC Termoficare Constanța va primi în total, în decurs de numai trei luni, 85 de milioane de lei, bani care se vor duce cel mai probabil în conturile CET.

Propunerea de hotărâre supusă votării în ședința de marți, 14 februarie:

imprumut termoficare

Citește și:

Oficial! Termoficare Constanța va primi un împrumut în valoare de 42 de milioane de lei

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions