Conecteaza-te cu noi

Administratie

Chițac: „Mamaia s-a manelizat. Mi se pare de bun simț să nu mai vindem salam în stațiune“

Published

on

Magazinele alimentare din stațiunea Mamaia ar putea să-și pună lacătul pe ușă după ce primarul Constanței, Vergil Chițac, a declarat pentru cotidianul Focus Press că există o Hotărâre de Guvern din anul 2001 care obligă administrația locală să interzică în Mamaia comercializarea unor anumite tipuri de alimente, în special mezeluri. Astăzi, edilul Constanței a reluat subiectul într-o conferință de presă în care a spus că Primăria lucrează la un regulament pentru stațiunea Mamaia. Chițac a afirmat că nu i se pare normal să se vândă salam în stațiune pe timp de vară. Edilul a punctat că turismul în Mamaia s-a manelizat și de aceea trebuie civilizat.

„Nu se vor închide magazinele, o să respectăm Hotărârea de Guvern din 2001 care reglementează activitatea în domeniu. Mi se pare de bun simț să nu mai vindem salam în Mamaia. Lăsați-ne să luăm o decizie care e în procesare. Ar fi să mă antepronunț. În ceea ce privește regulamentul pentru stațiunea în Mamaia cred că va fi luat în maxim o lună.“, a spus Chițac.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions