Connect with us

Administratie

Chițac: „Nu am simțit că sunt cetățeni nemulțumiți…Gata, mi-am scos dopurile din urechi“

Published

on

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a declarat, astăzi, într-o emisiune la Ziua de Constanța, moderată de jurnalista Feri Predescu, că „nu am simțit că sunt cetățeni nemulțumiți de activitatea sa“. El a adăugat că atitudinea de nemulțumit nu e una cetățenească și că aceștia care critică trebuie să vină cu soluții.

„Nu cred că a fost cetățean care să fi dorit să ia legătura cu mine și să nu poată. De acum îi ascult pe toți…gata, mi-am scos dopurile din urechi, după un an și jumătate“, a spus Chițac.

Edilul a venit azi în emisiune și cu explicații referitoare la atacurile la adresa consilierilor locali ai PNL, făcute în urmă cu câteva zile la Casa de Cultură în cadrul Comitetului de Coordonare Local. Chițac a declarat astăzi că ceea ce l-a enervat foarte tare este faptul că aleșii PNL au votat împotriva unor proiecte propuse de el. El a dat și exemplu proiectele privind revocarea a două PUZ-uri: Palazu Mare și Mamaia.

„De la nivelul central al partidului au auzit de proiecte propuse de un primar liberal să nu fie votate de aleșii liberali“, a spus Chițac.

Advertisement

Amintim declarația lui Chițac despre aleșii PNL:

„Despre colaborarea cu consilierii liberali pot spune că e loc de mult mai bine. Mă opresc aici pentru aș avea mult mai multe de spus, dar mult mai multe de tăcut. E clar că, în mod obligatoriu, dacă vrem să avem succes împreună, această colaborare trebuie îmbunătățită, pentru că procesul acesta de discreditare al primarului pe care îl practică unii consilieri liberali, eventual sâmbătă la micul dejun cu rugăciune sau în interiorul partidului sau, așa, undeva pe la colțuri în oraș, nu mai poate continua. Ei cred că îmi fac mie un rău, dar nu îmi pasă pentru că eu știu ce am de făcut în oraș. Cel mai mare rău îl fac partidului din care provin – PNL.“, a spus Chițac.

Edilul a mai spus în emisiune că nu se consideră un om bogat și că e o persoană nu e o persoană căreia să îi placă banii. Asta în ciuda faptului că are venituri consistente, fie din vânzări de imobile, fie din încasări din pensie de serviciu sau indemnizație ca primar.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement