Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primarul Constanței, Vergil Chițac, NU este de acord cu micșorarea tarifelor de parcare

Published

on

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a comentat, astăzi, în cadrul unei emisiuni moderată de Feri Predescu la Ziua de Constanța, propunerile de modificare a regulamentului parcărilor făcute de consilierii USR și PNL. Chițac a spus că propunerile de modificare sunt în analiza aparatului de specialitate al primarului și că, în principiu, este de acord cu ele. Însă, Chițac a declarat că nu este de acord cu micșorarea tarifelor de parcare, inclusiv din stațiunea Mamaia. El a spus că nu se poate ca un oraș precum Constanța să aibă prețuri așa mici la parcare.

Întrebat de moderatoare dacă nu i se pare prea mare prețul de 96 de lei pentru parcarea timp de 24 de ore în Mamaia, Chițac a spus că nu crede că este așa mult!?! La insistențele moderatoarei, Chițac a spus că turiștii trebuie să ceară locuri de parcare la hotel.

„Ce, eu sunt primarul turiștilor sau al constănțenilor?“, a spus Chițac.

Cu alte cuvinte, pe primar nu prea îl interesează de turiștii care lasă la malul mării milioane de lei, iar o parte intră în visteria administrației publice locale.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions