Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Administratie

Chițac propune angajarea de servicii de reprezentare juridică pentru SC AFI SRL, prin negociere directă

Published

on

Primarul Constanței, Vergil Chițac, propune în ședința Consiliului Local, care va avea loc joi, 31 august, un proiect de hotărâre privind aprobarea achiziției serviciilor de asistență şi reprezentare juridică, în vederea apărării intereselor societății Administrația Fondului Imobiliar SRL. Potrivit proiectului, serviciile de reprezentare juridică sunt angajate pentru soluționarea unui număr de 31 de litigii privind imobile aflate în administrarea/proprietatea societății Administrația Fondului Imobiliar SRL ori imobile rezultate din asocieri în participațiune fără personalitate juridică.

Potrivit raportului de specialitate atașat la proiect, societatea AFI SRL va încheia un contract de asistență și reprezentare juridică, prin negociere directă, cu un cabinet de avocat/societatea profesională de avocați, selectat în baza de cerere de ofertă, onorariul urmând a fi stabilit în raportul cu obiectul și complexitatea cauzei și care se va achita din surse proprii ale societății.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions