Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Administratie

Primăria Constanta trece la exproprieri pentru o investiție de utilitate publică. Vezi despre ce e vorba

Published

on

Primăria Constanta anunță titularii dreptului de proprietate ori a altui drept real asupra imobilelor expropriate prin Dispoziția nr. 2087/10.08.2023, potrivit H.C.L. nr.219/26.05.2023, că s-a aprobat declanșarea procedurii de expropriere a imobilelor – terenuri proprietate privată, situate pe amplasamentul obiectivului de investiții de utilitate publică și de interes local ”Amenajare peisagistică și parcaje aferente zonei terenurilor de tenis din cartierul Tomis Nord, Aleea Capidava/Aleea Argeș, municipiul Constanța”. În data de 07.09.2023, ora 11:00 la sediul Consiliului Local al municipiului Constanța, din bdul. Tomis nr. 51, jud. Constanta, își începe activitatea Comisia de verificare a dreptului de proprietate ori a altui drept real asupra imobilelor expropriate, aflate pe raza Municipiului Constanța, constituită în baza Dispoziției nr. 2105/11.08.2023.

Tabelele cu imobilele proprietate privată expropriate in condițiile Legea nr.255/2010 privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică, necesară realizării unor obiective de interes național, județean și local cu modificările și completările ulterioare vor fi aduse la cunoștința publică prin afișare la sediul Consiliului Local al Municipiului Constanța în data de 28.08.2023 și pe pagina proprie de internet.

Până la data începerii activității comisiei, titularii dreptului de proprietate sau al/ai altor drepturi reale sau persoanele care justifică un interes legitim, denumiți în continuare persoane interesate, vor înregistra la secretariatul Consiliului Local al Municipiului Constanța cererea pentru acordarea despăgubirilor, cuprinzând următoarele elemente:

  1. a) numele şi prenumele persoanei interesate;
  2. b) adresa de domiciliu;
  3. c) documentele doveditoare referitoare la existența drepturilor reale asupra bunului imobil expropriat, în original sau în copie legalizată;
  4. d) opțiunea privind cuantumul despăgubirii.

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions