Connect with us

Administratie

Chițac vrea să pară amuzant: „Administrație locală cu lolek și bolek: gargara ieftină revine în forță la Constanța“

Published

on

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a postat pe Facebook (de fapt, nu el, ci un consilier de-al său care face postări în numele lui, n.r.) un mesaj în care își bate joc de administrația pe care o conduce. În fapt, edilul vrea să îi ia peste picior pe aleșii PSD, care au votat împotriva proiectului de modificare a regulamentului parcărilor care conținea și amendamentul lor. Vergil Chițac afirmă că, la Constanța, administrația locală cu lolek și bolek, gargara ieftină, revine în forță.

„Administrație locală cu lolek și bolek: gargara ieftină revine în forță la Constanța. Ce vă voi descrie mai jos nu sunt desene animate, deși mi-aș fi dorit. Astăzi, consilierii locali PSD au respins propunerea de eliminare a plății parcării pe timp de noapte în Constanța și Mamaia. Lucrurile au stat în felul următor:

1) Am propus CL eliminarea obligativității plății parcării în Constanța și Mamaia, între orele 22:00 și 08:00, până la 15 septembrie;

2) Printr-un amendament, consilierii PNL au dorit prelungirea termenului până la 31 decembrie, iar propunerea a fost votată;

Advertisement

3) La rândul lor, consilierii PSD au făcut un alt amendament, prin care doreau modificarea orelor de la 22:00-08:00 la 20:00-08:00, cu efecte tot până la 31 decembrie. USR a votat această propunere (!?);

4) În cele din urmă, în urma consultărilor, a rămas în picioare propunerea PSD, care a fost supusă votului, dar…

5) Surpriză! La votul final al amendamentului, consilierii PSD nu și-au mai votat propria propunere (!!!), iar totul a picat.

Astăzi, consilierii locali PSD au sfidat și logica, și bunul-simț. Au sfidat Constanța și v-au sfidat pe dumneavoastră. Au venit deciși să îngroape o inițiativă, nimic mai mult, nimic în folosul comunității. Așa înțeleg domniile lor că se face administrație: printr-un concurs ieftin de populism, presărat cu numere de circ și gaguri pentru mulțimi.

Dar nu-i nimic. Țin să-i anunț că nu voi lua parte la acrobațiile lor ieftine. Aceste ultime zbateri nu fac decât să ne convingă că stârpirea cuibului pesedist a făcut și va face Constanței mult bine. Epoca lor s-a stins.“, scrie Chițac.

Advertisement

În final, el spune că mâine va repune pe ordinea de zi a ședinței CL propunerea de eliminare a plății parcării în Constanța și Mamaia pe timp de noapte.

Primarul nu pomenește și de penibilul situației în care s-au aflat aleșii PNL, care au votat, la rândul lor, împotriva proiectului propus de el, și asta din cauza unor orgolii mărunte.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement