Connect with us

Administratie

Plata parcării pe timp de noapte rămâne neschimbată. USR: „PNL și PSD au votat astăzi împotriva propriilor amendamente“

Published

on

Tarifele la plata parcării pe timp de noapte în stațiunea Mamaia și Constanța rămâne la fel din cauza orgoliilor PNL și PSD, care și-au trântit la vot propriile amendamente. Singurii care au votat „pentru“ acest proiect au fost consilierii USR, care nu își explică de ce aleșii celor două formațiuni au s-au abținut la vot.

„Consilierii PNL și cei de la PSD au votat astăzi împotriva propriilor amendamente. Da, ați citit bine! Bătaia de joc la care sunt supuși constănțenii a atins cote greu de imaginat și de digerat pentru orice persoană de bun-simț.

Consilierii USR Constanța au fost singurii care au votat pentru forma finală a proiectului din ședința extraordinară de astăzi ce prevedea suspendarea plății parcării în municipiul Constanța și în stațiunea Mamaia până la 31 decembrie 2022, în intervalul orar 20.00 – 08.00.

S-a ajuns la această formă în urma amendamentelor depuse de PNL, în numele primarului Chițac, și de PSD. Cu toate acestea, la momentul votului, aceștia s-au abținut, iar proiectul nu a trecut! Cu alte cuvinte, tarifele pentru parcările din Mamaia și Constanța rămân la fel, nu se schimbă nimic.

Advertisement

Menționăm că aceiași PNL și PSD s-au abținut și de la votul amendamentului propus de noi cu privire la suspendarea taxei de parcare în stațiunea Mamaia și pe timpul zilei, până la 15 septembrie 2022.

Ședința extraordinară de astăzi ne-a demonstrat că avem parte de un PNL și un PSD unde minciuna și vorbele goale rămân în continuare instrumentele de care se folosesc pentru a face din Constanța și stațiunea Mamaia două dintre cele mai detestate destinații din țara asta.“, spun cei de la USR Constanța.

Aleșii USR mai afirmă că, astfel, proiectul de modificare a regulamentului parcărilor rămâne în sertarul lui Chițac.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement