Conecteaza-te cu noi

Politica

Ciolacu: „Alături de Biserica Ortodoxă Română și de societatea civilă vom repara sistemul odios care a corupt conștiințe“

Published

on

Guvernul a trimis un comunicat de presă în care spune că premierul Marcel Ciolacu a avut astăzi o discuție pe tema situației din azilurile care fac obiectul controalelor cu Gabriela Firea, care și-a depus mandatul din funcția de ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

„Șeful Executivului a precizat că și primarii, șefii de Consilii Județene, directorii de instituții publice locale sau șefii din poliție care au legătură cu acest subiect aflat în atenția publică trebuie să își asume pe deplin responsabilitatea și să facă un pas în spate.“, se arată în comunicat.

”Este nevoie de o schimbare reală, în profunzime, ca să putem repara acest sistem odios care a corupt conștiințe în schimbul banilor. Mi-am asumat ca prim-ministru acest lucru. Și voi merge până la capăt! Voi schimba lucrurile de sus până jos, alături de colegii mei din Guvern, de Biserica Ortodoxă Română și de restul cultelor din România, precum și de societatea civilă. Nu am nicio milă pentru cei care au distrus viețile și sufletele unor oameni fără apărare!”, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu.

Șeful Executivului a transmis Administrației Prezidențiale propunerea de desemnare a ministrului Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan-Gruia Ivan, ministru interimar al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions