Connect with us

Politica

Ciolacu (PSD): “Actuala coaliție are viitor și după 2024”

Published

on

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat miercuri, într-un interviu pentru Reuters, că marea coaliție guvernamentală a României va supraviețui cel puțin până la alegerile generale din 2024, în ciuda diferențelor de abordare politică. Liderul social democraților, președintele Camerei Deputaților și liderul Social-Democraților, cel mai mare partid din România, a declarat că majoritatea considerabilă a coaliției va ajuta la combaterea crizelor de sănătate, energetice și economice care se suprapun.

“Când ai o asemenea majoritate, trebuie să urmărești și să faci lucruri îndrăznețe. Cred că această coaliție de guvernare va funcționa până în 2024 și… cred că are un viitor după 2024 cu aceeași structură”, a spus Ciolacu citat de antena3.ro.

De asemenea, Ciolacu a mai spus că Executivul va extinde o schemă de sprijin energetic de plafonare a prețurilor și subvenții pentru gospodării și companii mici după expirarea actualei măsuri în martie, respingând o propunere anterioară de reducere a taxei pe valoarea adăugată pentru prețurile la energie electrică, începând cu luna aprilie.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!