Connect with us

Politica

VIDEO – Șeful PNL Constanța s-a apucat de Podcasturi. Primul episod este cu Tudor Gheorghe

Published

on

Septimiu Bourceau este președintele Organizației Municipale a PNL Constanța și senator al partidului în acest mandat.

După mai multe luni de absență în viața publică, Bourceanu se prezintă în fața alegătorilor cu o activitate mai puțin cunoscută în rândul alegătorilor săi, dar… la modă. Podcastul! O discuție pe temă dată ori o discuție liberă despre orice, cu oameni cunoscuți publicului larg.

Prima discuție a lui Septimiu Bourceanu este cu marele artist Tudor Gheorghe.

De la politică și până la prietenia dintre cei doi, vedeți în “Podcastul lui Septimiu”, un video pe care vi-l punem la dispoziție și vă invităm să comentați dacă vi se pare aceasta o activitate de senator și dacă senatorul Septimiu Bourceanu corespunde preferințelor dvs. în materie pe politicieni.

Priviți:

Dincolo de dialogul cu maestrul Tudor Gheorghe, activitatea politică a senatorului Bourceanu o puteți studia și analiza AICI

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!