Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

Ciolacu se crede un guru al politicii: „Am obosit să am tot timpul dreptate“

Published

on

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, se crede un mic guru al politicii. El a susținut că a obosit să tot aibă dreptate și arată că excepțiile fiscale care vor fi eliminate de către Guvern erau cerute de mult de către PSD. De asemenea, Ciolacu a explicat că statul român este obligat să crească colectarea și mai ales să finalizeze digitalizarea.

”Ce să fac? Tot timpul să am dreptate? Câteodată obosești să tot ai dreptate. În acest moment, statul român își face treaba și s-au scos câteva excepții fiscale. Am văzut că și auditorii au venit cu aceleași soluții: digitalizare și eliminarea excepțiilor. Este treaba statului român să crească colectarea, în acest moment. Este prins jalonul în PNRR și trebuie să scădem plafonul pentru microîntreprinderi. De asemenea, s-a constatat că erau peste 260.000 de IMM-uri care nu aveau niciun angajat. Acum s-a pus condiția pentru a avea cel puțin un angajat și mi se pare normal să fie așa”, a spus Marcel Ciolacu.

Sursa: stiripesurse.ro

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions