Connect with us

Politica

Circ pe bani publici: Primarul din Mangalia îl trimite pe consilierul Moroianu să-și ia pastilele și apoi să facă declarații!

Mihaela Tîrpan

Publicat

la

Mai mulți consilieri din cadrul Consiliului Local Municipal Mangalia au demarat o acțiune care are ca scop strângerea de semnături pentru demiterea primarului Cristian Radu. Referendumul poate fi organizat doar dacă vor fi strânse peste 8.700 de semnături. Nicolae Moroianu – consilier ALDE, inițiatorul demersului susține că acțiunea va fi finalizată după data de 1 septembrie, atunci când vor forma echipe și vor folosi sistemul door to door. La acest moment există 5.000 de semnături, potrivit lui Moroianu.

“Vrem să strângem în jur de 12.000 de semnături, însă acum este greu, majoritatea fiind în vacanță și prinși cu activități de vară. După 1 septembrie se mobilizăm pe echipe și vom aduna numărul de semnături necesare pentru demararea procedurile privind organizarea referendumului de demitere a primarului din municipiul Mangalia. Sunt convins că vom avea un număr cu mult peste ceea ce ne cere legea, nemulțumirea din oraș fiind una uriașă. După toate proiectele promise și nerealizate, am aflat că nici pachetele pentru nevoiași nu s-au acordat, conform hotărârii de Consiliu Local și se discută că primarul ar fi spus că cei mai mulți ar fi semnat pentru demiterea lui. Asta se întâmpla ieri, atunci când am aflat că nu au fost acordate pachetele cu alimente pentru nevoiași. Mi se pare încredibil și sper să se ia măsurile legale, dacă aceste lucruri se petrec în orașul nostru… “, a declarat consilierul local Nicolae Moroianu pentru “Ordinea.ro”.

Cică ar fi doar… 600 de semnături. Numărul este lansat de primarul Cristian Radu!

Acuzații grave, șantaje, toate într-un oraș – stațiune turistică, în plin sezon estival, când toate activitățile ar fi trebuit să conducă la promovarea programelor turistice din Mangalia și cele șapte stațiuni turistice din sudul litoralului, toate fiind în administrarea municipalității. Și asta nu e tot! Contactat telefonic pentru a lămuri situația, primarul Mangaliei, Cristian Radu, a tunat și a fulgerat, l-a trimis pe Moroianu la… Policlinică să își ia pastilele și apoi să facă declarații și i-a acuzat pe consilierii inițiatori ai referendumului că blochează activitatea de dezvoltare a orașului.

“Moroianu este un om care ar trebui mai întâi să treacă pe la Policlinică să își ia pastilele și apoi să facă declarații. El și ceilalți oameni care îi susțin strângerea asta de semnături blochează activitatea în Consiliul Local, blochează proiectele de dezvoltare a Mangaliei și nu voi comenta declarațiile de acest gen. Care semnături, alea 600 pe care le-au strând din cartierele rău famate ale orașului? Dacă vreți să discutăm, eu promovez proiectele Mangaliei”, ne-a declarat Cristian Radu.

Îi amintim primarului Cristian Radu că Polaris M Holding a scos Mangalia de sub bălării, la fel și arterele care leagă stațiunile din sud, după ce șerpii mișunau în voie, în miezul zilei! Totul se întâmpla primăvara aceasta, iar Ordinea.ro a relatat această situație pe larg! Și asta este doar un exemplu din multele nemulțumiri ale oamenilor!

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Politica

Mesajul consilierului județean Marian Crușoveanu de Ziua Armatei Române

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Consilierul județean Marian Crușoveanu, alături de mai mulți colegi din PNL, a depus astăzi o coroană de flori în cinstea ostașilor români, la Monumentul Eroilor din Murfatlar. Cu această ocazie, liderul liberal a adresat un mesaj cu ocazia Zilei Armate Române.

„Alături de colegii mei, Bogdan Bola și George Niculescu, am depus, astăzi, o coroană de flori, în cinstea ostașilor români, la Monumentul Eroilor din Murfatlar. Ziua Armatei este, pentru noi toți, un prilej prin care glorificăm sacrificiul militarilor pentru păstrarea independenței și a integrității naționale. Ne înclinăm, cu respect și prețuire, în fața militarilor români, care, prin sacrificiul lor, poartă cu mândrie drapelul, în teatrele de operațiuni, îndeplinind, cu profesionalism și dăruire, misiunile încredințate. Libertatea, idealul național și integritatea națională au fost îndeplinite, cu prețul sacrificiului ostașilor români. Cu ocazia Zilei Armatei, urez militarilor români și tuturor celor care activează în domeniul militar, la mulți ani și felicitări pentru devotamentul față de țară!“, a declarat Marian Crușoveanu.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Adrian Stoian, noul președinte al PMP Mangalia

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a demisiei lui Petru-Mihai Crăciun din funcția de președinte al PMP Mangalia, Adrian-Ionel Stoian a fost numit președinte interimar al acestei organizații. PMP face precizarea că până acum Adrian Stoian a ocupat funcția de vicepreședinte al PMP Mangalia și are o vastă implicare în desfășurarea campaniilor electorale, „fapt pentru care avem convingerea că din noua funcție de președinte al PMP Mangalia va motiva, atât organizația, cât și electoratul să promoveze proiectele propuse de candidații PMP la alegerile parlamentare.“

„Cea mai bună urare pe care o pot face domnului Adi Stoian odată cu numirea în funcția de președinte interimar al PMP Mangalia nu poate fi „bun venit“, el fiind deja în organizație, ci este: „mișcăm Mangalia“. Mult succes, Adi Stoian!”, a declarat Claudiu-Iorga Palaz, președintele PMP Constanța.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Val de demisii din PSD Constanța. Viceprimarul Babu și directorul CT Bus Bogdan Niță au plecat din partid

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Continuă valul de demisii din PSD Constanța. După plecarea lui Făgădău, alți doi membri importanți vor pleca. Este vorba de viceprimarul Dumitru Babu, directorul CT Bus Constanța, Bogdan Niță, dar și fostul consilier local Valentin Gabriel Pârvulescu.

„E doar decizie pur personală. Nu e ca un afront sau viscerală. Nu plec pentru a mă înscrie în alt partid.“, a declarat Bogdan Niță pentru Ordinea.ro.

Potrivit unor surse, din PSD Constanța au plecat peste 20 de persoane.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: