Connect with us

Politica

Cîțu amână aplicarea noilor restricții. Vezi de când intră în vigoare

Published

on

Premierul Florin Cîțu a anunțat că restricțiile prevăzute în Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență intră în vigoare de duminică, din cauza timpului scurt de implementare.

„Precizări referitoare la Hotărârea CNSU privind noile măsuri. Astăzi se va publica hotărârea în Monitorul Oficial, însă, având în vedere timpul scurt pe care l-ar avea operatorii economici la dispoziție să se pregătească, am avut o discuție cu domnul Arafat și am stabilit ca aceste măsuri să fie aplicate de duminică, 28 martie”, a scris Florin Cîțu, vineri după-amiază, pe pagina sa de Facebook.

Amintim că secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a anunţat, joi seară, că în localităţile unde incidenţa de infectare cu COVID-19 trece de 4 la mie, circulaţia în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică va fi permisă până ora 20.00, iar activitatea operatorilor economici se va desfăşura până la ora 18.00. El a adăugat că, în cazul în care se va depăşi incidenţa de 7,5 la mia de locuitori, măsurile vor fi valabile şi în timpul săptămânii. De asemenea, Arafat a precizat și că sălile de fitness vor avea activitatea suspendată acolo unde incidenţa cazurilor de COVID depăşeşte 4 la mia de locuitori şi se vor putea redeschide atunci când aceasta scade sub 3,5 la mie.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta