Connect with us

Politica

Senatorul Septimiu Bourceanu, din nou șef interimar al Organizației municipale a PNL Constanța

Published

on

Septimiu Bourceanu preia din nou șefia Organizației municipale a PNL Constanța. Anunțul a fost făcut chiar de senator, într-o postare pe care a facut-o pe contul său de Facebook.

“Obiectivul nostru rămâne, evident, Constanța, dezvoltarea municipiului și creșterea calității vieții constănțenilor. Acestea sunt prioritățile mele, în calitate de coordonator, dar și ale colegilor mei din filiala municipală. În acest sens voi lucra cu toți colegii mei din organizație”, a scris senatorul Bourceanu în mediul online.

Decizia a fost votată în ședința Biroului Permanent Județean a PNL Constanța.

Septimiu Bourceanu a mai coordonat activitatea Organizației municipale a liberalilor constănțeni în anul 2018.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!