Connect with us

Politica

Cîțu nu exclude o colaborare cu USR în viitorul apropiat: “Cred că a doua oară o să facem mai bine amândoi. Românii au arătat că doresc dreapta la putere”

Published

on

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu a declarat, luni, la DigiFM, întrebat dacă ar mai face coaliţie cu USR, că şi el şi Uniunea au învăţat câteva lucruri.

Întrebat dacă era mai bine cu USR, decât cu PSD, Florin Cîţu a spus că ”era complicat cu USR”.

”Cred că şi eu şi USR am învăţat câteva lucruri, cred că a doua oară o să facem mai bine amândoi”, a mai spus Cîţu, arătând că a învăţat ceva din această experienţă şi speră că şi USR a învăţat.

Întrebat dacă ar mai face coaliţie cu USR, Florin Cîţu a răspuns:

”Românii au arătat că doresc dreapta la putere. Votul din 2020 a arătat clar că dreapta este majoritară şi că vor dreapta la putere. Acum, e clar că maturitatea politică poate nici la unii nici la alţii nu era la cele mai înalte cote, dar vă spun că eu am învăţat din această experienţă, eu am învăţat foarte mult, de aceea m-am dus la USR, să refac coaliţia. Eu sper că şi USR a învăţat şi poate, că în viitorul apropiat vom putea din nou..”, a mai afirmat Florin Cîţu.

Fostul preşedinte PNL a mărturisit că, din punct de vedere politic, nu a gestionat lucrurile aşa cum ar fi trebuit, însă economic, spune el, a fost ”bigtime”.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!