Conecteaza-te cu noi

Politica

Cîțu nu vrea ca marile companii de carburanți să fie amenințate cu amenzi: „Nu așa îi atragi de partea ta“

Published

on

Președintele PNL, Florin Cîțu, critică decizia Guvernului de a amenda companiile care vând carburanți. El spune că România nu se confruntă cu lipsă de carburanți sau de anumite alimente și face apel la colegii săi de alianță să încurajeze o mai bună comunicare cu cei care vând produse, pentru ca populația să nu mai fie panicată cu alerte false și să facă provizii în exces.

 

“Consiliul Concurenței să facă o anchetă și dacă este un cartel să dea amenzi. Consiliul Cocurenței a avut aceste rapoarte și le-a prezentat, a spus că nu există o înțelegere pe creșterea prețurilor. În ceea ce privește dinamica prețurilor, poți alege la ce benzinărie să mergi. Nu știu să existe situații în care să fi crescut prețurile în timp ce se stătea la coadă. Trebuie să comunice  și antreprenorii, dar e greu să îi ai de partea ta când tu vii și îi ameninți cu ameninți. Și în pandemie am comunicat, când era vorba de cumpărat dezinfectant sau drojdie. Încrederea trebuie să vină și prin comunicare cu furnizorii de produse”, a declarat Cîțu.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions