Connect with us

Politica

Mohammad Murad, noul președinte executiv al PER, promite că va băga partidul în Parlament cu 10%

Published

on

Omul de afaceri Mohammad Murad, fost candidat la funcția de primar al municipiului Mangalia, este nou președinte executiv al Partidului Ecologist Român la nivel național. El a promis că partidul din care face parte va intra în Parlament cu 10% în 2024.

„Trebuie să fim conștienți că cel mai mare dușman al nostru, al tuturor, pe glob, se numește sărăcie. Cum putem convinge o persoană care nu are cu ce să se încălzească sau să facă mâncare să nu mai taie pomul din curte? Cum putem vorbi de educație ecologistă când omul aruncă peste tot, când e vorba de foamete? Avem în primul rând de-a face cu cele 1,3 milioane de gospodării în România care au și astăzi wc-ul în curte. (…) Vă asigur și vă garantez că, în 2024, Partidul Ecologist Român va fi în Parlament. Și nu cu 5-6 la sută, ci cu 10 la sută. (…) Până când vom ajunge acolo unde trebuie și ne dorim, avem un traseu greu, trebuie să fim uniți, pentru că interesele personale nu cred că duc nicăieri. Am ales să nu mă duc într-un alt partid, construit. Acum am ales o adevărată fundație, pentru a ridica cea mai interesantă construcție politică în România. Am ales sa mă duc unde e nevoie de mine, aici voi rămâne, că am o obligație clară”, a declarat Mohammad Murad, sâmbătă, la Congresul PER,

Amintim că Mohammad Murad a fost cercetat penal după ce a fost filmat în timp ce împărţea pachete inscripţionate cu numele său şi sloganul electoral în timpul campaniei electorale de la alegerile locale din 2020. În acest sens, în spațiul public au fost publicate mai multe fotografii în care mai mulți indivizi împart alegătorilor carnețele de tip CEC la Neptun Olimp, inscripționate cu numele lui Murad și în care se promit mai multe avantaje materiale.

„În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care apare un candidat la alegerile locale în timp ce ar fi oferit mai multor cetăţeni pachete inscripţionate cu un slogan, alături de numele său, în cursul zilei de astăzi, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Mangalia s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de corupere a alegătorilor. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, se arata într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa în luna august 2020.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta