Conecteaza-te cu noi

Politica

Cîțu, triumfal: „Eu am desființat Secția Specială printr-un proiect adoptat în Guvern“

Published

on

Premierul Florin Cîțu a declarat, astăzi, că el a desființat Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție printr-un proiect adoptat în Guvern și că există un grup de lucru de experți ai coaliției, de unde trebuie să vină opiniile, iar săptămâna viitoare va fi găsită în coaliție cea mai bună soluție.

„Eu am desființat SIIJ printr-un proiect adoptat în Guvern. Acum este rolul Parlamentului, sub îndrumarea Ministerului Justiției, să vină cu cea mai bună soluție, dacă există o soluție mai bună decât ceea ce am făcut noi în ședința de Guvern și aștept soluțiile Parlamentului împreună cu Ministerul Justiției. În ceea ce mă privește și în ceea ce privește Guvernul, noi am venit cu o soluție prin care am desființat Secția Specială. UDMR și USR au pun punct diferit… Noi cred că putem să găsim un element comun aici. De aceea am cerut ca ședința de ieri (a coaliției, n.red.) să fie suspendată, să o amânăm și să revenim după ce se întâlnesc experții”, a afirmat Cîțu.

 

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions