Connect with us

Politica

Ciucă își depune candidatura pentru președinția PNL

Published

on

În ciuda scandalului legat de plagiatul tezei de doctorat, premierul Nicolae Ciucă a anunțat, în urmă cu câteva momente, alături de Gheorghe Flutur, șeful Consiliul Județean Suceava, și Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne“, că își depune candidatura pentru șefia PNL.

„Am decis să îmi asum această responsabilitate, după o discuție cu colegii și o analiză asupra politicii. PNL este la guvernare și are o responsabilitate. Una dintre condițiile pentru o bună guvernare este responsabilitate și și o bună colaborare în coaliție…Depinde de fiecare dintre noi de scorul partidului la alegeri. Obiectivul meu estre întărirea partidului și pregătirea lui pentru alegeri. PNL este cel mai mare partid de dreapta, are cei mai buni primari și poate ajunge primul partid pe țară“, a spus Ciucă.

Biroul Executiv al PNL a luat decizia, ieri, de a fi făcută o derogare de la condiţia de vechime prevăzută în statutul partidului pentru ca Nicolae Ciucă să poată candida la şefia formaţiunii, acesta neavând vechimea cerută de Statut, de 5 ani de zile, pentru a deţine funcţia de preşedinte al PNL.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta