Connect with us

Politica

Senatorul Septimiu Bourceanu: În județul Constanța sunt proiecte de peste trei miliarde de lei depuse prin programul „Anghel Saligny“

Published

on

Senatorul PNL de Constanța al PNL, Septimiu Bourceanu, a declarat că a susținut suplimentarea fondurilor pentru Programul Național de Investiții Anghel Saligny, bugetul fiind mărit cu peste 15 miliarde de lei.

„Am susținut suplimentarea fondurilor pentru Programul Național de Investiții Anghel Saligny și acest lucru s-a realizat. Programul a fost suplimentat cu peste 15 miliarde lei pentru construcția și modernizarea drumurilor și extinderea rețelei de gaze. Eu pot să vă spun că în județul Constanța sunt proiecte de peste trei miliarde de lei depuse pe acest program și colegii mei, primarii, sunt pregătiți să transforme aceste proiecte în drumuri asfaltate, rețele de gaze sau alimentare cu apă și canalizare.“, a spus Bourceanu.

În felul acesta, suma totală a programului va fi de 65,5 miliarde și ea va viza cu preponderență modernizarea drumurilor, extinderea rețelelor de apă și canalizare și, așa cum menționam, extinderea rețelei de gaze.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta