Conecteaza-te cu noi

Administratie

CJ Constanța anunță că toate drumurile județene au fost redeschise circulației

Published

on

drumuri judetene

Conducerea Consiliului Județean Constanța anunță că toate drumurile județene au fost redeschise circulației.

„Misiunea echipelor de la Drumuri Județene Constanța s-a încheiat în această dimineață, DJ 223 Saraiu – Horia fiind ultimul sector de drum pe care s-a intervenit, pentru a reda circulației rutiere întreaga rețea de drumuri. În acest moment, nu există nicio restricție de circulație, toate drumurile sunt practicabile, cu mențiunea că pe anumite sectoare de drum se circula în condiții de iarnă.

Dispeceratul Societății Drumuri Județene Constanța rămâne activ în această perioadă, pentru a contribui la siguranța și eficiența traficului în zonă. Pentru informații actualizate cu privire la starea drumurilor județene, DJCT vă stă la dispoziție la numărul de telefon: 0241.630.696.“, spun cei de la CJC.

Conducerea celor de la Drumuri Județene spune că, în perioada codului roșu de la sfârșitul săptămânii trecute, angajații societății spun că au intervenit cu un număr de 87 de utilaje.

Advertisement

„Întreaga rețea a drumurilor județene constănțene a beneficiat de atenția noastră, angrenați în activitatea de deszăpezire fiind un număr de 205 persoane. Au acționat angajați din sediul central, de la cele 7 secții și 3 cariere de sprijin. Au fost deszăpezite, în urma apelurilor la 112, un număr de 63 de autoturisme printre care și o ambulanță cu pacient pe cod roșu, o ambulanță cu transport oxigen pentru spitalul Negru Vodă, o cisternă încărcată, 4 microbuze, 5 dube cu pâine, un autocar. Toate acestea totalizează un număr de 124 de persoane (printre care o gravidă în travaliu, o persoană accidentată grav, 9 minori). Pe lângă apelurile la 112 la dispeceratul companiei au fost mai multe solicitări în urma cărora s-a acționat pentru salvarea a 15 persoane înzăpezite pe DJ 392, 3 autoturisme cu 15 persoane pe DJ 226 A, o dubă pâine cu 3 persoane pe DJ 308, 13 persoane pe DJ 228, 6 autoturisme cu 7 persoane pe DJ 224, însoțire ambulanță pe DJ 222 Medgidia – Peștera, 3 camioane cu 3 șoferi pe DJ 228, 3 autoturisme pe DJ 224. În timpul acțiunii de deszăpezire oamenii de la DJCT au mai găsit și salvat alte 30 de persoane rămase înzăpezite.“, notează Societatea „Drumuri Județene Constanța” SA.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions