Politica

CJ Constanța cumpără mobilier pentru sediul administrației județene și Pavilionul Expozițional

mart. 07, 2018 Mihaela Tîrpan

Conducerea Consiliului Județean Constanța anunță intenția de a achiziționa mobilier pentru sediul administrației județene dar și pentru Pavilionul Expozițional.

Conform anunțului postat pe www.cjc.ro, denumire contractului ce urmează a fi semnat este „Achiziţionare mobilier/ produse pentru Consiliul Judetean Constanta si Pavilionul Expozitional din bulevardul Mamaia nr. 331”.

Achiizția va fi una directă și va fi suportată din bugetul Consiliului Județean Constanța.

În ceea ce privește condițiile de participare, în document se precizează că pot participa toţi operatorii economici interesaţi indiferent dacă aceştia deţin sau nu cont în SEAP.

„Ofertantului câştigător i se va solicita, până la semnarea contractului, prezentarea certificatului constatator emis de ONRC, din care să rezulte că poate realiza activităţile care fac obiectul contractului, valabil la data depunerii ofertei”, se arată în invitația de participare.

Denumirea, adresa, numărul de telefon şi de fax şi adresa de e-mail a biroului de la care se pot solicita informaţii şi clarificări: Serviciul Achiziţii, Analiză Piaţă, Urmărire Contracte, Consiliul Judeţean Constanţa, Bd. Tomis nr. 51, tel.+40-241.488.413, fax.+40- 241.488.411, e-mail: licitatii@cjc.ro.

Criteriul de atribuire stablit este „pretul cel mai scăzut”.

„Oferta declarată câştigătoare este cea cu preţul cel mai scăzut, în condiţiile îndeplinirii cerinţelor minime solicitate prin Specificaţiile tehnice, considerate obligatorii. Specificaţiile tehnice se vor constitui anexa la contract” se mai arată în document.

Termenul limită de depunere a ofertelor: 09.03.2018 ora 13:00.

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!