Conecteaza-te cu noi

Administratie

CJ Constanța trece la cadastrarea drumurilor județene

Published

on

Consiliul Județean Constanța a înființat un grup de lucru pentru cadastrarea drumurilor județene.

„Nu poți să te apuci de o lucrare pe un drum, dacă nu ai cadastru. Sunt zone unde există suprapuneri. La fel, nu poți efectua lucrări de lățire a drumurilor dacă nu şti cine este proprietarul din zonă. Tocmai de aceea am decis constituirea unei comisii formată din reprezentanți ai Consiliului Județean Constanța, ai Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constanţa dar și ai Regiei Autonome Judeţene de Drumuri și Poduri Constanţa. Această comisie se va întâlni la 2 săptămâni sau de câte ori este nevoie pentru a lucra la cadastrarea drumurilor județene care sunt prioritare pe lista de investiții”, a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.

La prima întâlnire s-a hotărât cadastrarea cu prioritate a drumului județean 391(strada Farului) din localitatea Tuzla, pe o lungime de 2 km. Se are în vedere, în perioada imediat următoare, redimensionarea podețului tubular situat pe DJ 392 în localitatea Plopeni precum și modernizarea DJ 392 Pecineaga – Amzacea, pe o lungime de 11,2 km.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions