Connect with us

Administratie

CJ Constanța vrea să construiască un corp nou pentru UPU la Spitalul Județean și plătește pe documentație peste 130.000 de lei

Published

on

Conducerea Consiliului Județean Constanța plătește pentru documentația aferentă proiectului de investiție “Construire Corp nou – Urgențe / Traumatologie Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostul Andrei Constanța” peste 130.000 de lei.

CJ Constanța lansează invitația de participare aferentă achiziției proiectului menționat care presupune elaborarea documentației tehnico-economice faza SF (inclusiv studii de teren-geotehnic, expertiză tehnică, analiză cost-beneficiu, studiu de însorire, studiu privind
posibilitatea utilizării unor sisteme de eficiență ridicată etc.), precum și întocmirea documentațiilor complete necesare depunerii, obținerii și predării către beneficiar a tuturor avizelor, acordurilor sau autorizațiilor pentru obiectivul de investiție ,, Construire Corp nou – Urgențe / Traumatologie Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța”

Achiziția va fi, potrivit anunțului, una directă, iar sursa de finanțare stabilită este bugetul CJ Constanța.

Valoarea estimată a achiziției este de 135.000 de lei fără TVA.

Pot participa toţi operatorii economici interesaţi indiferent dacă aceştia deţin sau nu cont în SEAP. Operatorii economici pot posta oferta de preţ în catalogul de produse/ servicii/ lucrări din SEAP.

Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut.

Perioada de valabilitate a ofertei: 60 de zile de la data limită de depunere a ofertelor.

Termenul limită de depunere a ofertelor: 15.09.2021, ora 12:00.

Adresa la care se transmit/depun ofertele: Toţi operatorii economici interesaţi vor transmite ofertele pe adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro sau la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa, B-dul Tomis nr. 51, Municipiul Constanţa.

Informații suplimentare găsiți în următorul document:

01 Invitatie

foto: ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!